This week multiple discounts up to 20%! Check the sale category for more info!

Research Chemicals

Body Supplements - Aniracetam Vega Caps 500mg (60 Pack)

€48.95

One jar of Aniracetam capsules contains 60 vegetarian capsules with 500mg Aniracetam per capsule.

  • Immediately available
  • Discreet Packaging
  • Cheapest price

Product Details

Description

BODY SUPPLEMENTS - ANIRACETAM VEGA CAPS 500MG

Heb je wel eens last van een minder vrolijke dag of ervaar je wel eens depressieve gedachten na een festival? Niet gek hoor, want een heel weekend op een festival of feestje voelt ook meer aan als een sprookje en daardoor kan de terugkeer naar realiteit soms wel eens hard binnen komen. Speciaal daarvoor is Aniracetam ontworpen, het helpt je met het onderdrukken van deze sombere gevoelens en zorgt ervoor dat jij je snel weer beter gaat voelen. Kortom, een ideaal middel om weer positieve energie te krijgen en fris met je week te beginnen! Wij leveren Aniracetam discreet en zorgen ervoor dat het snel verzonden wordt. Je ouders of huisgenoten weten daardoor niet wat jij besteld. Heb je, in plaats van de welbekende dinsdagdip, last van een kater? Kijk dan eens naar onze anti-kater middelen!

Wist je dat het middel een directe invloed heeft op de neurotransmitter acetylcholine? Dit stofje beheert in principe de spieren vanuit het ruggenmerg. Daarnaast reguleert deze ook het geheugen in je bovenkamer! Door deze te beïnvloeden op een positieve wijze, kan de werking van Aniracetam z’n werk doen!

ANDERE VOORDELEN VAN ANIRACETAM caps kopen

Aniracetam heeft veel verschillende voordelen. Zo kan het je helpen om helder te blijven nadenken, geeft het je focus en kan het zelfs je leervermogen verhogen. Dit komt door de stof acetycholine , die zorgt voor een verbetering van de bloedtoestroom in je hersenen en dit verhoogd dan ook weer de hersenschors van je hersenen. Vooral tijdens het op doen van nieuwe informatie kan het kopen van Aniracetam interessant zijn.

Mogelijke BIJWERKINGEN

Over het algemeen zal het gebruik maken van Aniracetam niet zorgen voor grote problemen en is het een heel veilig te gebruiken middel. De meeste personen kunnen het dan ook heel goed verdragen en hebben weinig last van bijwerkingen, echter kan het gebeuren dat er bijwerkingen optreden. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: Vermoeidheid, hoofdpijn, nervositeit en misselijkheid. Heb je last van een van deze bijwerkingen? Stop dan met het gebruik van het middel!

GEVARENAANDUIDINGEN

Het kan leiden tot irritatie van de luchtwegen en irritatie van de ogen. Nooit research chemicals lozen in het milieu.

VEILIGHEIDSAANBEVELINGEN

BIJ CONTACT met de ogen: Minimaal 10 tot 15 minuten voorzichtig afspoelen met water, eventueel contactlenzen verwijderen. Bij contact met de huid: Spoelen met water, indien mogelijk ook met zeep. Bij inademing: Frisse lucht halen en een houding aannemen die de ademhaling bevordert.

De research chemical niet blootstellen aan hittebronnen. Bewaar het in een droge omgeving bij kamertemperatuur en opslaan in een goede verpakking en buiten het bereik van kinderen bewaren. Een goede stabiliteit van de RC bij bovengenoemde condities kan tot 2 jaren duren.

More Information

More Information
Has reCAPTCHANo
AGE VERIFICATION
You must be 18 years or older to enter this page.